Bedrijfs Philosophie

Car Lease Caribbean b.v. onderscheidt zich in de executive markt door haar gedegen kennis van de automotive branche, de diverse automerken, dealers, reparateurs, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers en last but not least de fiscale aspecten. De jarenlange autolease ervaring die wij op Curaçao hebben, kan heel goed worden beschouwd als de basis van de visie die we vandaag hebben op dienstverlening en autoleasing.
Deze kennis en ervaring stellen wij volledig ter beschikking van onze huurders. Wij nemen de tijd en luisteren goed naar de wensen en verlangens van onze (toekomstige) huurders. Zo is Car Lease Caribbean in staat om vraag en aanbod efficiënt op elkaar af te stemmen. Ook tijdens de looptijd van het contract staat de professionele dienstverlening van Car Lease Caribbean tot uw beschikking. Zaken met betrekking tot onderhoud, pech, diefstal of schade worden soepel en met beproefde methoden afgehandeld. Uiteraard is 24-uurs service standaard.
Car Lease Caribbean . . . De Specialist in Mobilitijd!


                               BEKIJK VIDEO VOL SCHERM

Flexibel

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het leasen van een auto. Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke wensen en verlangens en een auto koop je niet van de ene op de andere dag. Iedereen is uniek en samen kunnen we de auto selecteren die past bij uw (medewerkers)behoeften en situatie. Wij zijn er om uw autowens te vervullen, hoe bijzonder deze ook is.

Persoonlijk

Wij voeren graag een persoonlijk gesprek met u. Samen bekijken we de beste opties voor uw situatie. Omdat het gebruik van de auto, budget en benodigde extra's of accessoires cruciaal zijn bij het nemen van uw beslissing, zetten we deze aspecten samen op een rij. Wij maken kennis met uw wensen en voorzien u van het beste advies over uw nieuwe auto.

Vertrouwd

Het is comfortabel als u kunt vertrouwen op een autoleasemaatschappij. Car Lease Caribbean werkt snel en is betrouwbaar, met een bewezen track record. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste auto, het bepalen van het budget of wanneer er onverhoopt iets misgaat, u kunt op ons rekenen. We hebben overeenkomsten met dealers, verzekeringen en werkplaatsen. Wij regelen al uw administratie en onderhoud.

Ara Hill – Top, Unit A2

Pletterijweg Oost 1

Willemstad, Curacao

[email protected]

Tel: +5999-465 0382

 

 

 

Algemene Voorwaarden

©Copyright 2021-2022 By Car Lease Caribbean BV. All Rights Reserved. Design by Zebra Prductions